Förvandla ditt stall med tapeter

Se till att välja tapeter som är lämpliga för stallets miljö. Välj tåliga och lättrengjorda tapeter, eftersom stallet kan vara en dammig och smutsig plats. Det finns också vattenbeständiga produkter som passar bra i stallområden där det kan finnas risk för vattenstänk.

Skapa din önskade stil i stallet

Du kan låta din kreativitet flöda och fundera över vilken stil och känsla du önskar för ditt stall. Ett tips är att satsa på en tapet med naturliga motiv som blommor eller landskap för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. Å andra sidan kan geometriska mönster eller djärva färger ge en modern och energifylld känsla i stallet.

Sätt upp tapeterna på rätt sätt

För att lyckas med tapetseringen är det viktigt att förbereda ytan ordentligt genom att rengöra och jämna ut eventuella ojämnheter. Använd starka limprodukter som är lämpliga för tapeter och se till att följa tillverkarens anvisningar för bästa resultat.

Tapeter ger en trivsam miljö för både ägare och hästar

Chansen finns att förvandla ditt stall från en ganska tråkig plats till en stilfull och personlig miljö. Förutom att ge glädje åt dig som ägare skapar det en trevlig och trivsam atmosfär för dina hästar. Ge ditt stall en ordentlig makeover och njut av en vackrare och mer inspirerande plats för både dig och dina fyrbenta vänner.