Fixa maskiner till den lilla hästgården

Det finns en hel del hästgårdar som drivs som hobbyverksamhet, vilket gör att det inte alltid finns ekonomi att investera i nya och dyra maskiner som kan underlätta gårdens skötsel. Det är lätt att tro att det inte behövs några maskiner alls på en mindre hästgård, men faktum är att maskiner alltid förenklar en hel del.

På en mindre hästgård är den lilla gårdstraktorn en ovärderlig hjälp att lyfta och transportera halm och hö till hästarna. Säckar med foder kan till exempel vara riktigt tunga. Även om du odlar egen halm och eget hö i mindre skala behöver du tillgång till maskiner. Du kan hitta alla lantbruksmaskiner du behöver på blinto.se som är en auktionssajt på nätet. Alla objekt är noga kontrollerade och alla som använder sajten för att sälja eller köpa fordon av olika slag måste registrera sig med bankID för att säljare och köpare ska kunna känna sig trygga. På blinto.se kan du enkelt hitta en begagnad traktor av äldre modell med billiga tillbehör som fortfarande gör sitt jobb, men inte kostar skjortan.

Många svenskar använder numera nätet när de handlar allt från kläder till teknik, mat och fordon. Förutom auktionssajter och jämförelsesajter går det att göra fynd hos Kronofogden som säljer utmätt egendom.